Aktuella resor

VÅREN 2018

 

GEMENSKAPS & BIBELVECKA  15 – 22 maj 2018

* Gemenskaps & Bibeelvecka vecka i Israel, 8 dagar
Bibelundervisning, sång, musik och inspiration till evangelisation. ”Templets betydelse, då och nu” med Carina och Stephan Berg

Carina: Med rötter i Frälsningsarmén och flerårig föreståndartjänst inom Pingst har denna teol.kand. stor erfarenhet av livet och evangelisation både innanför och utanför kyrkväggarna. Syns ofta på Kanal 10 och alltid på Löttorps Camping, där hon är koordinator för hela mötesverksamheten.

Stephan: Välkänd musiker och kompositör med bl.a Fångad av en Stormvind i bagaget. Ständig kapellmästare på Löttorps Camping.

Utöver bibelundervisning ges mycket tid för samtal, umgänge, sol och bad.

Studieledare: Carina och Stephan Berg

I priset ingår:  Hotell med del i dubbelrum, 7 nätter. Halvpension (frukostar och middagar). Sabbatsmåltid, 2 st utfärder med bibelstudier. Transfer t/r Ben Gurion – Netanya. Dricks m.m.

–– OBS Flyg ingår ej utan ordnas själv. Extra nätter kan bokas till före/efter veckan enligt tillgång.
Max antal platser: 20 st.

Pris: 2850 NIS* (ca 6500 kr). Betalning sker på plats.
*New Israeli Shekel

 

Anmälan/info: info@israelsvan.com

 

BAD OCH RUNDTURSRESA  29 apr – 8 maj 2018

* Rundresa i Israel i lugnt tempo med gott om tid för sol och bad, 10 dagar
Detta är resan för dig som söker en resa till Israel med tid för sol och bad men också vill uppleva Jerusalem, bl.a. Västra muren och Getsemane trädgård, samt besöka Genesarets sjö. Med en reseledare som också är pastor, med mångårig erfarenhet från att ha arbetat i Israel, får du samtidigt garanterat en fördjupad förståelse av landet och Bibeln. En resa till Israel för dig som besökt landet tidigare och vill undvika de resor där man hoppar av och på en turistbuss hela dagarna – samt för dig som älskar sol och bad och samtidigt vill få ditt första möte med den judiska kulturen i Israel.
Resan avslutas med flera övernattningar vid det skandinaviska turistcentret Orit i badvänliga Netanya, ett stenkast från Medelhavet. Finns önskemål om att göra egna utfärder de sista dagarna hjälper vi gärna er att planera.

Reseledare: Siegfried Luikert

I priset ingår: Flyg. Hotell med del i dubbelrum. Frukostar och middagar,
utfärder, guidning, dricks m.m. Enkelrumstillägg 2.100 kr. Max antal platser: 22 st.

Pris: fr.16 400 kr – flyg från Köpenhamn (andra avreseplatser mot ev. tillägg)
Fil: Reseprogram (pdf)
Anmälan/info: info@israelsvan.com

 

SOMMAREN 2018


* Ungdomsresa, vecka 25 – 2018, 8 dgr
– FULLBELAGD

>> LÄS MER HÄR 

 

 

 

 

ANMÄLAN TILL RESA

Här kan du göra en anmälan till den resa du vill med på. Efter att vi fått anmälan kommer du att få kompletterande material tillskickat dig, samt faktura på anmälningsavgift.

Jag vill anmäla mig till denna resa:

--------------------